17. mai 2022

Møt i Badeparken innen kl. 09.55. Oppstilling i «Rode nr 5», til venstre for scenen. Foto: Pixabay

Publisert:

11.05.2022

Oppdatert:

24.05.2022 kl.16.41

Møt opp i Badeparken innen kl. 09.55 og bli med i årets barnetog!

Kjære elever og ansatte. Nasjonaldagen nærmer seg og Sandefjord videregående skole har som tradisjon å delta i barnetoget. Vi håper å se riktig mange av dere der!

Program og kart over arrangementer for 17. mai i Sandefjord finner dere her på Sandefjord kommunes nettsider.

Barnetoget

Alle som ønsker å delta, ikler seg finstasen og møter i Badeparken senest kl. 09.55. Oppstilling som i fjor i «Rode nr 5» - i Badeparken, til venstre for scenen. 17. mai-komitéen ber oss alle fra SVGS om å gå inn i parken fra sør, fra Strandpromenaden.

Barnetogets offisielle program starter i Badeparken kl. 10.00. Salutt og avmarsj ca. kl. 10.20. SVGS går ut som siste skole i toget med Sandefjord Musikkorps foran vår fane. Representanter for elevrådsstyret bærer fanen.

Barnetogets marsjrute ligger på Sandefjord kommunes nettsider.

Blomsternedleggelse ved statuen til minne om postmester Ole Hansen, barnetogets far og tale ved Frøya Celius, leder av SMU på SVGS. Dette skjer straks at etter barnetoget er ferdig. 

Idunn Gislo Fensgård fra Musikk, dans og drama stiller opp som forsanger i byparken kl. 07.25 og i badeparken ca kl. 14.00.

Borgertoget og russetoget

Borgertoget starter med sitt program kl. 16.40 i Badeparken, blant annet blir det russetale. Salutt og avmarsj er kl. 17.00.

Mer om...

Borgertogene på Sandefjord kommunes sider

Programmet for dagen i Sandefjord sentrum

Vi ønsker hverandre en flott feiring av nasjonaldagen. Hipp, hipp!

Hilsen Rektor