Abel-konkurransen 2020-2021

SVGS-elevene Anders Skaret Johansen og Andreas Notøy oppnådde flotte resultater under årets finale i Abelkonkurransen! Foto: SVGS

Publisert:

11.03.2021

Oppdatert:

24.05.2022 kl.16.41

Flotte resultater for elevene Andreas Notøy (2STB) og Anders Skaret Johansen (1STB) i den prestisjefylte Abelkonkurransen i matematikk!

Dette skoleåret har to elever ved skolen deltatt i finalen i den anerkjente Abelkonkurransen i matematikk. De konkurrerte mot ca 2500 elever fra hele Norge i innledende runde.

Resultatet fra finalen er nå klare og skolen kan gratulere Andreas Notøy, elev i Vg2 studiespesialiserende program, med en kjempeflott andreplass. I tillegg fikk Anders Skaret Johansen et veldig bra resultat. Anders Skaret Johansen er elev i Vg1 studiespesialiserende program og kvalifikasjon til finalen er svært imponerende. Det er spesielt gledelig for oss å ha to finalister med fra Sandefjord vgs. Les mer om resultatene på Matematikksenterets nettsider.

Som forberedelse til konkuransen har skolen hatt et undervisningstilbud for elever med gode ferdigheter og spesiell interesse for matematikk. Her møtes elevene på tvers av utdanningsprogram og får opplæring på fritiden i avansert matematikk.