Vinnere av DNB-prisen 2022

Trofé

Publisert:

17.06.2022

Oppdatert:

17.06.2022 kl.13.51

Skolen gratulerer årets vinnere av DNB-prisen.

Skolen har i flere år hatt et samarbeid med DNB om å dele ut priser til elever som har utmerket seg. Dette gir en hyggelig mulighet til å påskjønne noen elever. Prisene, som er delt inn i ulike kategorier, ble delt ut på årets sommeravslutninger og er ment som en oppmuntring og inspirasjon til målbevisst og godt arbeid over tid. 

Prisen er på totalt kr. 30.000 og i år ble denne delt på 5 verdige vinnere som får kr. 6000 hver. Det er DNB som er sponsor for denne prisen. Under kan du lese begrunnelsene for hvorfor akkurat disse elevene fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Miljøprisen ble tildelt Line Bjerkeskaug, 3MUA 

Den nominerte eleven har alltid hatt en positiv holdning både faglig og sosialt. Eleven har deltatt i programfag både på instrumentet saxofon, men ikke minst som sanger i en av hovedrollene til Legally Blonde. Hun har alltid vært en pådriver for et godt miljø i klassene og på skolen. Hun har offentlig uttrykt bekymring for rusmisbruk hos medelever i håp om å få bedre bevissthet rundt potensielt farlige skadevirkninger ved bruk av ulovlige rusmidler. Hun har vært en dyktig og tydelig russepresident i dette skoleåret.

Talentprisen ble tildelt Rabi Abdullah Dahir, 2STK

Den nominerte eleven er en av Norges største talenter i løping, og historisk sett er det kun Jakob Ingebrigtsen som er i samme kategori. Han har det siste året blant annet løpt 5 km i Monaco på tiden 13.57. Det er bare Jacob Ingebrigtsen som har løpt raskere på samme alder. Han har tiden 28.11.71 på 10-tusen meter. Dette er Europeisk juniorrekord. Han slo Henrik Ingebrigtsen i et løp i München i august. Han har vunnet det nordiske mesterskapet i terrengløp.

Talentprisen ble tildelt Benjamin Vermeulen, 3MUB

Den nominerte eleven er en usedvanlig talentfull musiker. Han er allerede som 19-åring klar for profesjonell virksomhet på sitt instrument. Han var en svært flott ressurs i Uke 7 prosjektet i 2022, hvor hans jobb som sologitarist var strålende. 
Han er alltid klar for utfordringer og hjelper alltid medelever med konserter og låter, senest på eksamen nå i juni. Han er i tillegg meget god på samarbeid med sine medelever og er en lyttende elev. Han har vært en flott ressurs på musikklinja disse 3 årene. 

Fagprisen ble tildelt Hivi Omar Mamsar, 3STR

Den nominerte eleven har ambisjoner og vet hva hun vil. Får hun det ikke til, så jobber hun beinhardt til det sitter. Hun har en stå-på-vilje av stål. Hun deltar aktivt i timene, hjelper medelever og er en positiv ressurs i klassemiljøet. Eleven viser solide fagkunnskaper i alle fag og har oppnådd karakteren 6 i alle fag. Eleven utmerker seg i fellesfagene, men også i de vanskelige realfagene presterer hun på toppnivå. Eleven har jobbet med å hjelpe medelever både i skolens regi på læringssenteret og privat, og flere elever har gått opp i karakter på grunn av hennes hjelp. 

Kombipris miljøpris, talentpris og fagpris ble tildelt Victor Wold, 3KDA

Den nominerte eleven er nominert i alle 3 kategorier. Det er en sjeldent positiv og faglig dyktig elev, som alltid går den ekstra mila for å forstå, eksperimentere og utføre med dybde og innlevelse alle oppgaver som blir presentert i programfagene. Han har en helt spesiell forståelse, talent og interesse for faget Kunst og Visuelle virkemidler og har prestert jevnt på aller høyeste nivå karaktermessig gjennom 3 år. Han er også faglig meget dyktig i Design og Arkitektur og i fellesfagene der han også presterer på høyeste nivå. I tillegg er han en svært positiv og inspirerende kraft i klassen, både for sine medelever og lærere. Alltid et hei, alltid et smil og en interessert holdning til faget og menneskene rundt seg. Eleven stiller seg også alltid positiv til å være ambassadør for linja KDA, ved å stille på presentasjoner for ungdomsskoleelever, stille til intervju med lokalavisa eller delta på aktiviteter utenom skolen i vår regi som utsmykking av Stokke bibliotek/ungdomsavdeling. Vi kan være trygge på at han fremmer fagene og skaper interesse for Kunst Design og Arkitektur ved Svgs ved sin entusiasme og faglige innsikt.