Oppdatert 07.01: Påvist koronasmitte ved skolen

Informasjon om gjeldende smittesituasjon ved Sandefjord vgs. Siste oppdatering om antall personer ved skolen som har testet positivt for korona, og om elever og ansatte eventuelt er i karantene som følge av dette.

Siste oppdatering

Informasjon 07.06:

1 elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i det siste, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for andre på skolen.

Informasjon 03.06:

1 elev på YF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i det siste, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for andre på skolen.

Informasjon 02.06:

1 elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i det siste, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for andre på skolen.

Informasjon 01.06:

1 elev på YF og 1 elev på SF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

Informasjon 28.05:

3 elever på YF og 2 elever på SF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

Informasjon 27.05:

2 elever på YF og 2 elever på SF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

Informasjon 26.05:

1 elev på YF og 1 elev på SF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

Informasjon 25.05:

1 elev på YF og 1 elev på SF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

Informasjon 24.05:

1 elev på YF er smittet av Covid-19. Elever og ansatte som defineres som nærkontakter sitter allerede i karantene.

1 elev på YF er smittet av Covid-19. 21 elever og 3 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 23.05:

2 elever er smittet av Covid-19. 69 elever og 5 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 22.05:

6 elever er smittet av Covid-19. 105 elever og 10 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 21.05:

10 elever er smittet av Covid-19. 227 elever og 23 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

To elever ved YF og en elev ved SF er testet positive for covid-19. 50 elever og 9 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 20.05:

En elev på YF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i det siste, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 15.05:

En elev på YF er smittet. 13 elever og en tentamensvakt er satt i karantene. Klassen som hadde tentamen onsdag 12. mai og prøvevakten er satt i karantene t.o.m 22. mai.

Informasjon 15.05:

En elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i det siste, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 11.05:

6 elever på SF er smittet av Covid-19. Elevene har ikke vært på skolen de siste dagene, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 10.05:

En elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen siden før helgen, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 10.05:

5 elever på SF er satt i karantene. Elevene defineres som nærkontakter med smittet elev fra annen skole.

Informasjon 28.04:

En elev på SF er smittet av Covid-19. 58 elever og 3 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene. 12 av disse elevene og 1 ansatt sitter allerede i karantene i forbindelse med tidligere smitteutbrudd.

Informasjon 27.04:

En elev på SF er smittet av Covid-19. 43 elever og 3 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.  

Informasjon 22.04:

En elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen siden før helgen og kun 6 elever og en lærere er satt i karantene.

Informasjon 09.04:

En elev på SF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen etter påskeferien, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 06.04:

En elev på YF og to elever på SF er smittet av Covid-19. Elevene har ikke vært på skolen siden før påske, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 25.03:

En elev på YF er smittet av Covid-19. Eleven har ikke vært på skolen de siste dagene, så dette får ikke ytterligere konsekvenser for noen på skolen.

Informasjon 23.03:

En elev på YF er smittet av Covid 19. Eleven har ikke vært på skolen siden forrige uke, så dette får ikke ytterligere konsekvens for skolen.

50 elever og  5 ansatte på SF er i ventekarantene, pga. av at en elev har vært i kontakt med smittet elev.

En elev på SF er smittet av Covid 19. Eleven har ikke vært på skolen siden forrige uke, så dette får ikke ytterligere konsekvens ut over ventekarantene, som beskrevet over.

40 elever og 4 lærere er satt i ventekarantene.

En elev er satt i karantene og 3 lærere og 40 elever er satt i ventekarantene som følge av dette.

Informasjon 19.03:

På grunn av at en gruppe elever på SF har vært i kontakt med smittet elev utenfor skolen og at mange elever og ansatte derfor blir satt i karantene og ventekarantene, sender vi hele VG1 SF (VG1- MDD, KDA, ID,ST) hjem resten av dagen. Alle elever og ansatte som skal være i karantene og ventekarantene vil få direkte beskjed om dette. Grunnen til at vi gjør det på denne måten er at nærkontaktene til den som er smittet er i mange ulike programfagsgrupper og dette gjør det vanskelig å opprettholde ordinær undervisning også for elever og lærere som ikke er direkte eller indirekte berørt av denne saken.

Informasjon 18.03:

17 elever og 3 lærere på YF er satt i ventekarantene.

Informasjon 17.03:

En lærer har testet positivt for covid-19. Siden lærer ikke har vært på skolen de siste dagene, får ikke dette noen videre konsekvens for andre elever eller ansatte.  

Informasjon 11.03:

En elev ved YF er nærkontakt og satt i karantene. Dette medfører at 20 elever og 19 ansatte er satt i ventekarantene i påvente av resultat på test av den ene eleven.

Informasjon 05.03:

To elever ved YF er testet positive for covid-19. 44 elever og 7 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 04.03:

To elever ved YF er testet positive for covid-19. 30 elever og 6 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 03.03:

En elev har testet positivt for covid-19 i vinterferien. Siden eleven ikke har vært på skolen etter ferien, får ikke dette noen videre konsekvens for andre elever eller ansatte.

Informasjon 01.03:

En ansatt er testet positiv for covid-19. Ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene. Ingen elever er definerte som nærkontakter.

Informasjon 17.02:

En elev ved SF som ikke har vært på skolen på noen dager er testet positiv for covid-19. Dette medfører ikke til ytterligere tiltak for elever eller ansatte ved skolen.

Informasjon 12.02:

En elev ved YF som ikke har vært på skolen på noen dager er testet positiv for covid-19. Dette medfører ikke til ytterligere tiltak for elever eller ansatte ved skolen.

Informasjon 11.02:

Onsdag kveld ble det orientert om at en elev ved YF er testet positiv for covid-19. 14 elever og 1 ansatt som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 10.02:

Tirsdag kveld ble det orientert om at 2 elever på SF er testet positive for covid-19. 65 elever og 5 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 09.02:

To elever som ikke har vært på skolen på noen dager er testet positive for covid-19. Dette medfører ikke til ytterligere tiltak for elever eller ansatte ved skolen.

Informasjon 05.02:

Torsdag kveld ble det orientert om at 2 elever på YF og 1 elev på SF er testet positive for covid-19. 32 elever og 6 ansatte som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene. En av elevene satt allerede i karantene slik at det ikke fikk konsekvenser for andre elever og ansatte.

Informasjon 04.02:

Onsdag kveld ble det orientert om at en elev ved YF er testet positiv for covid-19. 16 elever, 5 lærere og 1 student som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

En elev ved SF er også testet positiv for covid-19. Eleven har ikke vært på skolen i perioden med mulig smitterisiko. Ingen elever eller ansatte er definert som nærkontakter.

Informasjon 03.02:

Onsdag ble det orientert om at en elev ved YF er testet positiv for covid-19. 31 elever og 3 lærere som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 29.01:

Fredag ble det orientert om at en elev ved SF og en elev ved YF er testet positiv for covid-19. Elevene har ikke vært på skolen mens de har utgjort en mulig smitterisiko. Ingen elever eller ansatte er definert som nærkontakter.

Informasjon 22.01:

Torsdag kveld ble det orientert om at en elev ved Vg1 SF er testet positiv for covid-19. 16 elever og 1 lærer som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 21.01:

Onsdag kveld ble det orientert om at en elev ved Vg1 SF er testet positiv for covid-19. 19 elever, 4 lærere og 2 assistenter som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 16.01:

Lørdag ettermiddag ble det orientert om at en elev ved Vg3 YF er testet positiv for covid-19. 6 elever og en lærer som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 12.01:

Tirsdag ettermiddag ble det orientert om at en elev til ved Vg3 SF er testet posistiv for covid-19. Elever og 3 lærere som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Mandag kveld ble det orientert om at en elev ved Vg3 SF er testet positiv for covid-19. 50 elever og 3 lærere som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Informasjon 11.01:

Søndag ettermiddag orienterte sporingsteamet i Sandefjord kommune om at en elev ved Vg2 SF og en elev ved Vg3 SF er testet positivt for covid-19. 100 elever og 7 lærere som defineres som nærkontakter er blitt kontaktet og satt i karantene.

Smittevern ved SVGS

Finn ut hvordan skolen jobber med smittevern og hvordan du kan bidra. 

Publisert: 11.01.2021 Oppdatert: 11.06.2021 kl.15.02