MDD presenterer Elton John


Publisert:

08.02.2021

Oppdatert:

02.03.2021 kl.10.41

16. - 19. februar spiller elever på avdeling Musikk, dans og drama musikk av Elton John på Hjertnes.

Avdeling Musikk, Dans og Drama flytter ordinær skole ned på Hjertnes-scenen i uke 7. Der har vi plass og gode fasiliteter til å øve på og presentere musikk med elevene våre. Innbyggere fra Sandefjord kan få anledning til å være publikum ved konsertene etter vanlige og tillatte arrangementsregler, ifølge kommuneoverlegen. For tiden vil det si inntil 200 og ved bruk av munnbind. Publikum og utøverne, altså skolens elever og lærere, vil ikke ha kontakt i løpet av konsertene.

Vi som jobber på avdelingen er veldig takknemlig for å kunne presentere et godt sammensatt knippe musikk av Elton John arrangert og bearbeidet av elever og lærere spesielt til uke 7.

Musikk, dans og drama på SVGS har hatt prosjekter rett før vinterferien i over 20 år. Elever har lov til å gå på skole dersom det ikke er smittefare i klassene sine. Musikklinja har fag som inneholder aktiv musisering. Denne aktiviteten, som vi vanligvis holder på med på skolen, flytter vi nå en uke ned i et lokale enda mer egnet for vår virksomhet.

Folk som allerede har kjøpt billetter vil få beskjed fra Hjertnes om denne situasjonen, og de vil få refundert penger dersom de kommer fra andre kommuner. Musikklinja vil ta opp konserten, slik at det vil være mulig å se Elton John produksjonen i etterkant.

Om forestillingen

Elton John har i 50 år laget musikk som har blitt verdenskjent. Hans melodier har alle et forhold til. Pianisten, låtskriveren og sangeren Elton John er en av de mest betydningsfulle artistene innenfor rytmisk musikk. Dette blir en konsert med musikk for alle generasjoner. Alle vil nok få høre en av sine favoritter i løpet av kvelden.

I perioden 16. - 19. februar vil Hjertnes fylles av talentfulle ungdommer som musikere, korister, solister og dansere. Musikalsk tilrettelegging, regi, koreografi, musikalsk innstudering og ledelse gjøres av den dyktige lærerstaben på avdelingen. Vi lover en storslått scene og elever med god og entusiastisk innlevelse. Dette vil gjøre forestillingen «Elton John» til en stor lokal kulturopplevelse!

Billetter

Kjøp billetter via Hjerntes kulturhus