Skulptur i offentlig rom - Badeparken i Sandefjord

Et av forslagene til elev Victoria Stefanov i 3KDA. Se resten av de flotte elevarbeidene på Sandefjord bibliotek til og med juni måned.

Publisert:

20.05.2022

Oppdatert:

24.05.2022 kl.16.41

Hvordan kunne Badeparken sett ut som skulpturpark? Utstilling i Sandefjord bibliotek ved elever i Vg3 Kunst, design og arkitektur.

Elevarbeidene i utstillingen viser et kreativt mangfold og forslag til løsninger på et tenkt oppdrag om Badeparken som en mulig skulpturpark. I tillegg presenteres et utvalg av grundige formundersøkelser og skriftlige refleksjoner i utviklingen av skulpturene.

Elevene har brukt ulike digitale og analoge virkemidler i utviklingen og produksjonen. De har utført befaringer i det aktuelle området, fotografert og utført tegninger og skisser. Digitale manipulasjoner viser ulike varianter på skulpturer. Dette er bruksskulpturer med ulike funksjoner, signalskulpturer og visuelle fremstillinger der overflater, farger og former appellerer til sanselige opplevelser. Samtidig inviterer flere av kunstverkene til taktile muligheter.

Utstillingen er resultat av elevenes arbeid i faget Kunst og visuelle virkemidler med Jan Einar Skarsholt som ansvarlig faglærer. Her kan du lese mer om utdanningsprogrammet Kunst, design og arktitektur.

Velkommen på utstilling i Sandefjord bibliotek fra 12. mai og ut juni måned.

Bildegalleri

Frida Eline NilsenTina LøvlandVictoria Stefanov