Utdanningsmessa 2023

Bruk yrkes- og utdanningsmessa 2023 til å forberede deg på videre studie- eller yrkesvalg. Foto: Pixabay

Publisert:

10.01.2023

Oppdatert:

16.01.2023 kl.13.58

Utdanningsmessen "Utdanning & Karriere" arrangeres i den nye idrettshallen 12. og 13. januar. Her får du en fin mulighet til å orientere deg om utdanning og yrkesvalg. Parallelt holdes det mange foredrag på skolen om ulike yrker og utdannelser.

Husk å laste ned billett til messehallen (den nye idrettshallen): registrer deg her!

Det er mange spennende foredrag å velge mellom. Planlegg dagen godt på forhånd, slik at du får maksimalt utbytte. Program for foredragene ligger i Teams under "Skolen vår" kanal 07.

Foredragene foregår inne på skolen i byggene A og N.

Tidspunkt for oppmøte

Elever ved Sandefjord videregående skole møter følgende dager:

  • Torsdag 12. januar: Vg1 studieforberedende
  • Fredag 13. januar: Vg2 og vg3 studieforberedende

Følg også med på Teams under "Skolen vår" kanal 07.

Yrkesfagsklasser som ønsker å delta må gjøre egne avtaler på klassenivå sammen med lærer og evt. avdelingsleder. Disse klassene må også laste ned billett ved besøk i messehallen (den nye idrettshallen).

Inngangsbillett

Her finner du gratis inngangsbillett

Her er informasjon om hvordan du kan forberede deg til messen.

Finn ut mer om messen som arrangeres i Sandefjord

Foredrag

Parallelt med arrangementet i messehallen (den nye idrettshallen) blir det mange foredrag på skolen. Foredragene begynner hver time fra kl. 09.00 og avsluttes med siste foredrag kl. 13.00. Hvert foredrag varer i ca. 45 minutter. Alle foredragene er drop in-foredrag.

Foredragsprogrammet finner dere på Teams under "Skolen vår" kanal 07.

Målet med yrkes- og utdanningsmessa er å ivareta og tilrettelegge for at alle utdanningsprogrammer får fordrag som støtter de ulike utdanningene.

Parkering

Det blir ekstra fullt på skolens parkeringsplasser disse dagene. Har du mulighet til å reise kollektivt til skolen så kan det være en fordel, siden P-plassene fort blir fulle.

Arrangører

Arrangementet er et samarbeid mellom tautdanning.no og Sandefjord vgs. Messeselskapet i Trondheim har ansvaret for stands i messehallen (den nye idrettshallen) og avdeling elevtjenester arrangerer foredragene inne på skolen.

Velkommen til årets flotte yrkes- og utdanningsmesse!