Restaurant Barden

I Restaurant Barden møter du elever som går på Restaurant- og matfag. Restauranten er deres klasserom.

Tilbudet i Restaurant Barden vil variere ut fra gjeldende tiltak for smittevern.

I restaurant Barden kan du betale med bankkort eller VIPPS nummer 127411. Restauranten er kontantfri.

Spis julemat hos Barden

Torsdag 19. november starter Restaurant Barden med julemat. Kom i julestemning i vår flotte restaurant hvor vi serverer lutefisk, juletallerken, pinnekjøtt, multekrem og riskrem.

Vi serverer også julemat torsdagene 26. november, 3. og 10. desesember kl. 11.30 - 14.00.

Velkommen til et hyggelig og smakfullt måltid.

Restauranten er åpen torsdager kl. 11.30 – 14.00.

Stengt i skolens ferier.

Julemeny 2020-1.jpg

Meny i pdf

Kom for å se, smake og oppleve hva våre elever har lært den tiden de har vært elever på Sandefjord videregående skole.

Menyene varierer fra uke til uke og blir lagt ut på skolens hjemmeside. Tilbudet er veldig populært, så det er lurt å bestille i god tid for å være sikker på å få bord.

Kontakt og bordbestilling

Bestillinger kan også gjøres via Bardens Facebook-side.

Telefon: 48 16 87 67 E-post: marit.k.oien(at)vtfk.no

Salg av nybakte bakevarer

I restaurant Barden selges også nybakte bakevarer fra skolens baker- og konditorelever. Salget foregår i restaurantens åpningstid.

Publisert: 09.06.2020 Oppdatert: 17.11.2020 kl.11.07