Hjelp til lekser både på skolen og digitalt

Studieverksted med leksehjelp og flere aktiviteter og digital leksehjelp hver onsdager kl. 14-17 for alle elever.

Studieverksted - med ulike aktiviteter

Hver uke er det Studieverksted på skolen, med gratis mat og flinke lærere som står klare for å ta imot elevene i kantinas andre etasje. I tillegg til at dette er en ypperlig anledning til å gjøre leksene med førsteklasseshjelp, er Studieverkstedet også en sosial møteplass med ulike aktiviteter. 

I tillegg til leksehjelp mellom kl. 14-17 er det også disse aktivitetene: 
  • Dungeons and dragons kl. 14 på N116
  • Minecraft kl. 14 på HeyTek
Vi har med andre ordutvidet tilbudet "leksehjelp" til både å få hjelp med skolearbeid og en hyggelig uformell møteplass. Ikke minst er den gode maten som elevene på restaurant- og matfag lager verdt et besøk.
 

Digital leksehjelp

Nå er det mulig å få leksehjelp over Teams! Den fysiske leksehjelpen fortsetter som vanlig, men vi utvider tilbudet slik at det også er mulig å få digital leksehjelp på onsdager fra kl. 14-17. Tilbudet er ment for dere som trenger LITT hjelp til noen få oppgaver eller sitter litt fast i skolearbeidet. Dere som har behov for litt mer hjelp eller vil møte andre elever og lærere til noen hyggelige timer, med gratis mat, er hjertelig velkommen til den fysiske leksehjelpen på Studieverkstedet.
 
Hvis du vil benytte deg av den digitale leksehjelpen melder du deg inn i teamet "digital leksehjelp" med denne koden: zhga4sn
Trykk på knappen "Bli med i eller opprett et team". Deretter trykker du inn koden. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Benjamin Harbo eller Irene Tombre.

Mer informasjon på Teams.

Publisert: 02.02.2022 Oppdatert: 02.02.2022 kl.14.39