Studieverksted - leksehjelp og andre aktiviteter

Hver onsdag mellom kl. 14-17 er det studieverksted med leksehjelp og andre aktiviteter.

Hjelp til leksene

Studieverksted er et tilbud til alle skolens elever, og mange benytter seg av muligheten til hjelp til leksene, spesielt i fellesfagene matematikk, engelsk og norsk. Miljøarbeiedere og tospråklige faglærere i arabisk og somalisk er til stede, og kurdisk tilbys ved behov.

Leksehjelpen foregår i 2. etasje av kantina. 

HeyTek 

I tillegg til leksehjelp mellom kl. 14-17, blir det tilbudt andre aktiviteter. Blant annet kan rommet HeyTek benyttes. 

Gratis varmmat

Elever som deltar på studieverkstedet får servert et gratis, varmt måltid tilberedt av elever fra restaurant- og matfag, samt vann og kaffe.

 

Digital leksehjelp

Fra 15. september tilbys også leksehjelp over Teams. Den fysiske leksehjelpen fortsetter som vanlig, men vi utvider tilbudet slik at det også er mulig å få digital leksehjelp på onsdager fra kl. 14-17. Tilbudet er ment for dere som trenger litt hjelp til få oppgaver eller sitter litt fast i skolearbeidet. Dere som har behov for litt mer hjelp eller vil møte andre elever og lærere til noen hyggelige timer, med gratis mat, er hjertelig velkommen til den fysiske leksehjelpen på Studieverkstedet.
 

Kontakt

Prosjektleder og kontaktperson for leksehjelpen er May-Bente Jansson. Hun kan kontaktes på e-post maybente.jansson@vtfk.no eller på telefon 997 38 310.

Mer om studieverkedet

Publisert: 29.04.2020 Oppdatert: 02.09.2022 kl.08.40