Studieverksted - leksehjelp og andre aktiviteter

Hver onsdag mellom kl. 14-17 er det studieverksted med leksehjelp og andre aktiviteter.

Hjelp til leksene

Studieverksted er et tilbud til alle skolens elever, og mange benytter seg av muligheten til hjelp til leksene, spesielt i fellesfagene matematikk, engelsk og norsk. Miljøarbeiedere og tospråklige faglærere i arabisk og somalisk er til stede, og kurdisk tilbys ved behov.

Leksehjelpen foregår i 2. etasje av kantina. 

Digital leksehjelp

Vi tilbyr også leksehjelp over Teams. Som den fysiske leksehjelpen er også det på onsdager fra kl. 14-17. Tilbudet er ment for dere som trenger litt hjelp til få oppgaver eller sitter litt fast i skolearbeidet. Dere som har behov for litt mer hjelp eller vil møte andre elever og lærere til noen hyggelige timer, med gratis mat, er hjertelig velkommen til den fysiske leksehjelpen på Studieverkstedet. 
Hvis du ønsker hjelp sender du en chat i Teams til OF-THV-Leksehjelp. Lærerne på studieverkstedet ser denne meldingen, og svarer så fort de har mulighet. 

HeyTek 

I tillegg til leksehjelpen, kan elever bruke rommet HeyTek på Studieverkstedet. Her er det blant annet gaming-PCer. 

Gratis varmmat

Elever som deltar på studieverkstedet får servert et gratis, varmt måltid tilberedt av elever fra restaurant- og matfag, samt vann og kaffe.

 
 
 

Kontakt

Prosjektleder og kontaktperson for leksehjelpen er Monica Gjertsen Steinbakken. Hun kan kontaktes på e-post monica.steinbakken@vtfk.no eller på telefon 90 20 03 06.

Publisert: 29.04.2020 Oppdatert: 10.03.2023 kl.11.10