Lærebøker

Vg3

Byggteknikk

Medier og kommunikasjon

Påbygging til generell studiekompetanse for yrkesfaglige utdanningsprogram

Låne lærebøker

Bøkene blir levert ut i løpet av de to første skoleukene.

Skoleåret 2020/21 trenger ikke elevene å levere kontrakt for å få utdelt lærebøker.

Viktig å vite om lån av lærebøker:

• Du/dine foresatte blir holdt erstatningspliktig dersom bøkene har blitt ødelagt, vannskadet eller stjålet. Det er heller ikke lov å notere i bøkene.
  • Siste frist for innlevering av lærebøker er stengetid siste skoledag.
  • Ved for sen innlevering vil du/dine foresatte bli holdt erstatningspliktig.
Alle elever får låne lærebøkene de trenger til sitt utdanningsprogram. Men får du låne en ekstra hvis du har glemt? Og hva om du er privatist?

Glemt bok?

Du kan få låne en bok på dagslån dersom du har glemt din egen. Men vær oppmerksom på at vi ikke har mange ekstra av hver bok, så du kan risikere at vi ikke har den du trenger.

Mistet bok?

Ta kontakt med oss hvis du har mistet ei bok.

Bytte av fag?

Har du byttet fag må den gamle boka leveres inn før du kan få utdelt bok i faget du bytter til.

Lærling?

Er du lærling, praksisbrevkandidat eller lærekandidat, har du ikke rett til å låne læremidler fra skolebiblioteket (nye regler gjeldende fra høst 2020).

Privatist?

Privatister kan få låne bøker hvis vi har flere igjen når skolens egne elever har fått de bøkene de trenger. Det vil si rundt høstferien.

Tidligere elever har rett til å låne bøker når de melder seg opp til første oppsatte eksamen (kontinuasjonseksamen) etter ordinær eksamen.

Student i praksis?

Lærerskolestudenter kan låne lærebøker i den perioden de er her.

Levere lærebøker

Du skal ha lærebøkene til undervisningen i faget er ferdig - eller til læreren sier at du kan levere. Vi står klare til å ta imot lærebøkene dine fra midten av mai og helt til siste skoledag.

• Stengetid siste skoledag er absolutt siste frist for å levere bøkene.
  • Er du borte når klassen din skal levere bøker, så pass på å få levert dem innen siste skoledag.
  • Er du forhindret fra å komme selv, må du få noen andre til å levere for deg.

Publisert: 23.06.2020 Oppdatert: 16.11.2020 kl.15.06