Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.30 til 16.00. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny uke 48

Mandag 23. november: Fish`n chips

Tirsdag 24. november: Bakt potet

Onsdag 25. november: Hamburger med chips

Torsdag 26. november: Stengt

Fredag 27. november: Pizzabagetter
 

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Boligmappa Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger i Portalen. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 993 23 215.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. Restauranten holder åpent for gjester denne høsten, se menyen under. 

Bordbestilling til Tigris gjøres på e-post til marian.hansen@vtfk.no


NB! Husk å oppgi klokkeslett for når dere ønsker å komme. Begrenset antall plasser!

Priser

Forrett 30,-
Hovedrett 95,-
Dessert inkl. kaffe 30,-
Mineralvann 30,-

Meny høsten 2020 

Torsdag 3. september (uke 36)

Ovnsbakt laks m/ dampede rotgrønnsaker Julienne, Sandefjord smør, og kokte poteter.

Karamellpudding m/krem

Torsdag 17. september (Uke 38)

Lammestek m/rotgrønnsaker, Hasselback poteter, og rødvinssaus og ripsgele.

Rabarbra pai m/vaniljesaus

Torsdag 24. september (uke 39)

Fårikål

Sjokoladefondant m/bringebærsaus

Torsdag 15. oktober (uke 42)

Gravet elgfilet m/rugbrødchips og tyttebærrømme

Pannestekt torsk m/ertepure, glaserte gulrøtter, ovnsbakte poteter og baconsmør.

Torsdag 29. oktober (uke 44)

Jordskokksuppe

Oksefilet souz vide m/sellerirotpure, saltbakte rødbeter, alfaspirer, peppersaus og Anna-poteter.

Torsdag 26. november (uke 48)

«Thanksgiving»

Helstekt kalkunbryst med champignon og bacon stuffing, glaserte gulerøtter, ristede aspargesbønner, fløtesaus, potetpure og tranebærgele.

Eplepai

Torsdag 3. desember (uke 49)

Juletallerken 
Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, 
julesaus og rørte tyttebær.

Riskrem 
m/rød saus

Torsdag 10. desember (uke 50)

Juletallerken
Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, 
julesaus og rørte tyttebær.

Riskrem 
m/rød saus

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 23.11.2020 kl.08.39