Kantine og restaurant Tigris

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.30 til 16.00. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny uke 39

Mandag 21. september: Fish'n chips

Tirsdag 22. september: Spanske kjøttboller

Onsdag 23. september: Tomatsuppe /piadina

Torsdag 24. september: Gyros

Fredag 25. september: Pizzabagetter

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Boligmappa Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien.

Internt bestillingsskjema ligger i Portalen. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 993 23 215.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. Restauranten holder åpent for gjester denne høsten, se menyen under.

Bordbestilling til Tigris gjøres på e-post til marian.hansen@vtfk.no

NB! Husk å oppgi klokkeslett for når dere ønsker å komme. Begrenset antall plasser!

Forrett 30,-
Hovedrett 95,-
Dessert inkl. kaffe 30,-
Mineralvann 30,-

Meny høsten 2020

Torsdag 3. september (uke 36)

Ovnsbakt laks m/ dampede rotgrønnsaker Julienne, Sandefjord smør, og kokte poteter.

Karamellpudding m/krem

Torsdag 17. september (Uke 38)

Lammestek m/rotgrønnsaker, Hasselback poteter, og rødvinssaus og ripsgele.

Rabarbra pai m/vaniljesaus

Torsdag 24. september (uke 39)

Fårikål

Sjokoladefondant m/bringebærsaus

Torsdag 15. oktober (uke 42)

Gravet elgfilet m/rugbrødchips og tyttebærrømme

Pannestekt torsk m/ertepure, glaserte gulrøtter, ovnsbakte poteter og baconsmør.

Torsdag 29. oktober (uke 44)

Jordskokksuppe

Oksefilet souz vide m/sellerirotpure, saltbakte rødbeter, alfaspirer, peppersaus og Anna-poteter.

Torsdag 26. november (uke 48)

«Thanksgiving»

Helstekt kalkunbryst med champignon og bacon stuffing, glaserte gulerøtter, ristede aspargesbønner, fløtesaus, potetpure og tranebærgele.

Eplepai

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 21.09.2020