Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.30 til 16.00. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny

UKE 39

Mandag:  Chili con carne m/nachos

Tirsdag:   Hamburger med pommes frites

Onsdag:   Tikka masala med nanbrød

Torsdag:   Stekt ris med vårruller

Fredag:    Pizzabagett

UKE 40 

Mandag:  Spanske kjøttboller

Tirsdag:   Briani med kyllinglår

Onsdag:   Taco

Torsdag:   Bakt potet

Fredag:    Pizzabagett

UKE 41 (høstferie)

UKE 42

Mandag:   Fish'n chips

Tirsdag:    Tacowrap       

Onsdag:    Tikka masala med nanbrød

Torsdag:    Stekt ris med vårruller

Fredag:     Pizzabagett

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 414 50 266.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. 
Restauranten har åpent torsdager i de ukene det er lagt ut meny for (se under). 

For å booke bord, send en e-post til Hilvi Hoff Karlsen på hilvi.hoff.karlsen@vtfk.no eller send SMS til 917 93 686. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for. 

Velkommen til oss!

Meny for høsten 2022 

UKE

Torsdag

Fredag

 

40

 

MENY

 

Helstekt Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, Hasselback poteter, og rødvinssaus og ripsgele.

 

Rabarbra pai med Sabayonnesaus

MENY

 

Får i kål

 

Tilslørte

Bondepiker

UKE

Torsdag

Fredag

 

44

 

MENY

Tapstallerken:

 

Frittatta

Dadler med bacon

Saltkokte poteter

Kylling Satay

Empanadas

Chilimarinerte scampi

Brie med eple- og pære marmelade med valnøtter

Aioli

Mojo Rojo

Landbrød

 

Creme Catalana med kanel

 

 

UKE

Torsdag  

Fredag

45

 

 

MENY

Gravet dåjhort med rugbrødchips og tyttebærrømme

 

Pannestekt Torsk

med ertepure, glaserte gulrøtter, ovnsbakte poteter og baconsmør.

 

Rabarbrapai m/Sabayonnesaus

 

UKE

Torsdag

Fredag

47

 

 

MENY

Gravet laks med sennepssaus og flatbrød

 

Juletallerken

Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, julesaus og rørte tyttebær.

 

Riskrem

med rød saus

MENY

Pinnekjøtt med kålrotpure og kokte poteter

 

Multekrem

Serveres med krumkaker

 

UKE

Torsdag

Fredag

48

 

MENY

Gravet laks med sennepsaus og flatbrød

 

Juletallerken

Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, julesaus og rørte tyttebær.

 

Riskrem

med rød saus

MENY

Pinnekjøtt med kålrotpure og kokte poteter

 

Multe krem

Serveres med krumkaker

 

UKE

Torsdag

Fredag

49

 

 

MENY

Gravet laks med sennepssaus og flatbrød

 

Juletallerken

Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, julesaus og rørte tyttebær.

 

Riskrem

med rød saus

 

 

 

UKE

Torsdag

Fredag

50

 

 

MENY

Gravet laks med sennepssaus og flatbrød

 

Juletallerken

Sprøstekt ribbe, medister pølser- og kaker, rødkål, kokte poteter, julesaus og rørte tyttebær.

 

Riskrem

med rød saus

 

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 25.09.2022 kl.19.42