no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.00 til 14.30. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny

 
Uke 12
Mandag: Tikka masala med nanbrød
Tirsdag: Vegetar-vårruller med stekt ris
Onsdag: Tomatsuppe med rundstykke
Torsdag: Hjemmelaget lasagne med salat
Fredag: Pizzabaguetter
Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 414 50 266.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. 

Meny restaurant Tigris
Torsdag 14. mars Torsdag 21. mars Torsdag 11. april

En trio av Blinis Røkt laks, epler, kremost, fenalår, kaviar rødløk og rømme Allergener: LA, EG, GL, FK
Kr 60

***

Stjerneskudd Fritert Rødspette, reker, asparges, kapers, fennikelsalat,  granateple, remulade og potetrose Allergener: FK, SK, LA, EG, GL 
Kr. 135

***

Stroganoff av svin Stekt sjampinjong, Ruccolasalat med syltet greskar,   rødbete, sylteagurk og potetpure Allergener: LA, SU Kr. 120

***

Kokospannacotta bjørnebær, hvit sjokoladecrumble, Pasjonsfruktsaus Allergener: LA, GL, NØ
Kr. 55



Rødbetcarpaccio Gresskarkjerner, ruccolasalat, fetaost og luftige rundstykker Allergener: GL, EG, ME Kr 45.-

***

Appelsin- og honningbakt laksefilet Kokt brokkoli, chili krydrede rotgrønnsaker,  hollandaise saus og kokte poteter Allergener: EG, FK
Kr 125,-

***

Svineschnitzel Smørdampede grønne erter, Sitron, ansjos og kapers Choronsaus og småpoteter med urter Allergener:  GL, ME, EG, FK
Kr 120,-

***
Dessertkake Bringebærmousse og friske bær Allergener: GL, ME, EG 
Kr 40,-

 

 

 

Fersk vårrull med scampi Glassnudler, gulrot, agurk, vårløk, mango, salat og peanøttsaus Allergener: SK, PN

***

Asiatisk fiskewook Stekte grønnsaker, lime, soyasaus og nudler Allergener: EG, SO, FK

***

Biff chop suey Ris  Allergener:  SO

***

Yuzu Pai med Italiensk marengs Dragefrukt og mangois Allergener:  EG, GL

 

 

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vtfk.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for.

 

Allergen informasjon

EG egg, PN peanøtter, SE selleri, BR bløtdyr, NØ nøtter, GL gluten, SO soya. LA laktose, SU sulfitter, SP sennep, SK skalldyr, FK fisk, LU lupin, SØ sesamfrø

 

Velkommen til oss!

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 18.03.2024 kl.08:34