Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.30 til 16.00. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny uke 16.-20.mai

Mandag: Hamburger
Tirsdag: 17. mai hurra!

Onsdag: Tacowraps

Torsdag: Spanske kjøttboller 
Fredag: 
Pizzabagetter

 

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater er glutenfrie.
Mye av varmmaten er glutenfri.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan bestilles på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

 

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Boligmappa Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger i Portalen. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 993 23 215.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. 
Restauranten har åpent torsdager i de ukene det er lagt ut meny for (se under). 

For å booke bord, send en e-post til Marit K. Øien på marit.k.oien@vtfk.no eller send SMS til 41428352. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for. 

Velkommen til oss!

Se meny for våren 2022

TORSDAG 12/5

TORSDAG 19/5

TORSDAG 2/6

MENY

 

Fersk suppe med melboller, rundstykker og smør.

  

Ferskt kjøtt og suppe. Kokt purreløk, sellerirot, gulrot og hodekål. Løksaus og kokte poteter.

 

Eplepai med vaniljekrem

 

MENY

 

Laksemousse med sylta reddiker og rugbrød chips

  

Urtefylt svinekam med dampet vårløk og gulrot, sjysaus og Røstipoteter.

  

Minipavlova med  jordbær og vaniljekrem.

 

MENY

 

Tomat og mozarellasalat med Grissini

  

Kylling med parmaskinke og risotto (sukkererter, soltørka tomater og parmesan)

  

Panacotta med bringebærsaus

 

Uke 9

Uke 10

Uke 12

Uke 14

 

MENY

Rødbetsuppe med Creme Fraiche, landbrød og pisket smør.

 

Panert rødspette med dampede sukkererter og gulrøtter, remulade og dillpoteter.

 

Brownie med vaniljeis, salt karamellsaus og krem.

 

 

MENY

Stekte kamskjell med hvitløk- og sitronsmør

 

Oksefilet souz vide

med sellerirotpure, saltbakte rødbeter, Alfaspirer, peppersaus og Anna poteter

 

Amerikansk ostekake med jordbær saus, bringebær og blåbær

 

MENY

Sellerisuppe med sprøstekt persillerot - og baconterninger. Rundstykke og smør.

 

Farsert laksekoteletter med asparges, bakte Cherry tomater, smørsaus, og småpoteter

 

Fruktsalat (appelsin, banan, blåbær, bringebær, epler og honningmelon) med råkrem

 

MENY

Fransk løksuppe med krutonger

 

Urtefylt lammestek med fylte tomater, pannestekte aspargesbønner, provencale saus, Fløte gratinerte poteter, og myntegele.

 

Sitronfromasj med karamelliserte nøtter og krem

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 18.05.2022 kl.10.39