Bibliotek

I biblioteket kan elevene få hjelp til lån av bøker og filmer, informasjonssøk, kildebruk og lesing. Biblioteket har et variert utvalg av faglitteratur, skjønnlitteratur, tegneserier, lydbøker, filmer og blader.
Biblioteket er plassert i 2. etasje i midtbygget. Det er bemannet tre dager i uka; tirsdag, onsdag og fredag kl 9-15.

Finn filmer        Finn bøker       Aviser og magasiner

Bibliotekets wiki. Bruk av kilder, referanser i Word, CD-ORD med mer

Om utlån

Lånetid

- 4 uker for bøker

- 1 uke for filmer og tidsskrift

- Dagslån for ordbøker, foto- og datautstyr

- 1 skoleår for læremidler til utlån

Fornyelse

Hvis ingen står på venteliste, kan lånet forlenges.

Reservering

Er boka eller annet du søker utlånt, kan du stå på venteliste. Det sendes beskjed på sms når det du venter på har kommet inn. Biblioteksøket gir deg oversikt over alle dine lån, og du kan også fornye lånene.
Biblioteksøk

Purring

Erstatning av bøker som ikke blir levert
Etter 2. gangs purring blir det sendt regning etter Vestfold og Telemark fylkeskommunes retningslinjer.
Les om retningslinjene her.

Utlån av læremidler

Kragerø VGS låner ut gratis læremidler til elever ved skolen

Bibliotekets åpningstid er kl 8-15 hver dag.

Under koronapandemien er det åpent de dagene biblioteket er bemannet: tirsdag, onsdag og fredag kl 9-15.

Endringer kan forekomme, se oppslag på døra.
Stengt i friminutter og midtfri.

Arbeidsplasser og grupperom

Biblioteket har arbeidsplasser til 40 elever, samt to grupperom som er utstyrt med flatskjerm og whiteboard. Grupperommene kan bookes av en lærer, på servicesenteret eller på biblioteket.

Publisert: 04.05.2020 Oppdatert: 13.11.2020 kl.14.56